U kući udruge „Maslačak“ održana radionica zaštite rabljenog drvenog namještaja u sklopu EU projekta RUKe

U sjedištu Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“ Križevci u petak 13. listopada 2023. održane su radionice zaštite rabljenog drvenog namještaja u sklopu EU projekta RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram) Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce“.

Radionicama koje su se održavale od 9:30 do 12 sati prisustvovali su korisnici Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“ Križevci te volonteri u sklopu volonterskog projekta za mlade „72 sata bez kompromisa“. Radionice su održali zaposlenici na projektu Ana-Maria Rešetar iz POU Križevci i Nikola Ostojčić iz Zaklade „Volim Križevce“.

Osim osnovnih vještina nužnih za zaštitu rabljenog drvenog namještaja, polaznici su zajedno s predavačima naučeno primijenili na klupama i ljuljačci koje su zaštitili i ofarbali.

Stajališta izložena u ovom priopćenju isključiva su odgovornost Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce“ i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.