Javni natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima (2023./2024.)

Konačni rezultati Natječaja

Konačna odluka o dodjeli stipendija učenicima i studentima u školskoj i akademskoj godini 2023./2024., 20. prosinca 2023. (PDF, 407 kB)

Zakladna uprava, upravitelj i svi zakladnici ovim putem čestitaju svim dobitnicama i dobitnicima! Molimo dostupnost putem elektroničke pošte navedene u prijavi radi dostave podataka o žiro-računu primatelja stipendije i daljnjeg dogovora o terminu i načinu potpisivanja ugovora o dodjeli stipendije.

Uvodne odredbe

Zaklada za lokalni razvoj i solidarnost “Volim Križevce” (u daljnjem tekstu: Zaklada) raspisuje Javni natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima u školskoj i akademskoj godini 2023./2024. (u daljnjem tekstu: Natječaj) temeljem kojeg će dodijeliti najviše dvadeset (20) stipendija, od toga:

  • ukupno deset (10) stipendija za učenike srednjih škola slabijeg imovinskog stanja i nadarene učenike srednjih škola,
  • ukupno deset (10) stipendija za redovne studente preddiplomskog ili diplomskog studija slabijeg imovinskog stanja i nadarene redovne studente preddiplomskog ili diplomskog studija.

Prijavu na Natječaj moguće je podnijeti isključivo putem elektroničkog obrasca za prijavu objavljenog na službenim internetskim stranicama Zaklade (www.volimkrizevce.hr). Prijave na Natječaj moguće podnijeti od početno 15. studenog 2023. godine do zaključno 29. studenog 2023. godine u 23:59:59 sati. Prijave poslane nakon isteka roka za podnošenje prijava ili dostavljene na bilo koji drugi način neće se razmatrati.

Privremeni rezultati Natječaja bit će objavljeni najkasnije 11. prosinca 2023. godine, protiv kojih se putem elektroničke pošte može podnijeti obrazloženi prigovor do isteka pet (5) radnih dana, računajući od datuma objave privremenih rezultata. Konačni rezultati Natječaja bit će objavljeni najkasnije 18. prosinca 2023. godine.

Prije podnošenja prijave putem dolje navedenog prijavnog obrasca potrebno je najprije pažljivo proučiti odluke i pravilnik Zaklade, kako bi se što kvalitetnije pripremila sva dokazna dokumentacija neophodna za uspješnu prijavu na Natječaj.

Odluke i pravilnik

  • Odluka o objavi Javnog natječaja za dodjelu stipendija učenicima i studentima u školskoj i akademskoj godini 2023./2024. (PDF, 206 kB)
  • Odluka o kategorijama i kriterijima dodjele potpora te sustavu bodovanja za ostvarivanje prava na stipendiju u školskoj i akademskoj godini 2023./2024. (PDF, 253 kB)
  • Pravilnik o mjerilima i postupku za dodjelu potpore Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce“ (PDF, 277 kB)

Obrasci

  • Izjava o nekorištenju druge stipendije/potpore (PDF, 329 kB)
  • Suglasnost roditelja/zakonskog zastupnika – za učenika (PDF, 330 kB)
  • Izjava o broju članova kućanstva (PDF, 538 kB)
  • Izjava roditelja/zakonskih zastupnika o ostalim primicima (PDF, 466 kB)

Prijavni obrazac!
(Napomena: za potpuno ispravan rad prijavnog obrasca potrebno se prijaviti Google/Gmail korisničkom računom)