Zaklada ‘Volim Križevce’ 22. svibnja organizira 3. humanitarni buvljak

Nakon dva uspješna izdanja tijekom 2021. godine, Zaklada za lokalni razvoj i solidarnost “Volim Križevce” priprema 3. humanitarni buvljak koji će se održati u nedjelju, 22. svibnja 2022. na Strossmayerovom trgu u sklopu 2. festivala “KLIKni na održivo”. Cilj akcije i dalje je prikupljanje novčanih sredstava za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija, i to za školsku i akademsku godinu 2022./2023.

– Pozivamo sve sugrađanke i sugrađane na doniranje materijalnih stvari koje su u dobrom stanju i iskoristive, kao što su knjige, torbice, nakit, gramofonske ploče, igračke i slično. Odjeću ovaj put nećemo prikupljati zbog manjka interesa za istu tijekom dosadašnjih buvljaka, ali sve drugo što vam predstavlja višak, a u dobrom je stanju, dobit će mogućnost pronaći novog sretnog vlasnika, ističu iz Zaklade.

Dobrodošle su donacije materijalnih stvari koje su u dobrom stanju i iskoristive, kao što su knjige, stripovi, CD-ovi, DVD-ovi, nakit, gramofonske ploče, slike, igračke i slično. Za predaju donacija zainteresirani se mogu obratiti na broj mobitela 095 911 5457 svaki dan iza 16:00 sati, zaključno sa srijedom 18. svibnja, nakon čega slijedi sortiranje i priprema artikala za festivalski vikend.

Pod već poznatim sloganom “I stara stvar može naći novog vlasnika” iz Zaklade pozivaju sugrađanke i sugrađane da iskoriste još jednu priliku za podršku stipendiranju mladih Križevaca:
– Pridružite nam se na Festivalu održivosti u nedjelju za dva i pol tjedna, od 10 do 13 sati, sigurno ćete pronaći nešto što vas zanima i ujedno podržati naš trud za osiguravanjem novih stipendija za mlade Križevaca! Zapamtite datum, navratite, pogledajte što smo skupili, možda pronađete nešto ili nešto pronađe Vas, donirajte, upoznajte nas, čekamo vas!