Sastanak projektnog tima RUKe 2022-09-02 1 - 2
Sastanak projektnog tima RUKe 2022-09-02 1 - 3
Sastanak projektnog tima RUKe 2022-09-02 1
Sastanak projektnog tima RUKe 2022-09-02 1 - 2
Sastanak projektnog tima RUKe 2022-09-02 1 - 3
Sastanak projektnog tima RUKe 2022-09-02 1

Održan 1. koordinacijski sastanak projektnog tima RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram)

U petak, 2. rujna 2022. u sjedištu Zaklade u Kozmološkom centru u Križevcima održan je 1. koordinacijski sastanak projektnog tima EU projekta „RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram)”. Na sastanku su ispred korisnika projekta sudjelovali predsjednica Zakladne uprave Ivana Dubravec, upravitelj Zaklade Hrvoje Belani i voditelj projekta RUKe Nikola Ostojčić.

Ispred projektnih partnera također su sudjelovali Tamara Premuš, predsjednica Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak”, Željka Šunjić, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Križevci, Ivan Mušlek, član Upravnog odbora udruge P.O.I.N.T. i Andrej Dundović iz Astronomskog društva Perzeidi.

Tom prilikom su predsjednica Dubravec i upravitelj Belani dali uvodnu kronologiju i zahvalili partnerima na odličnoj suradnji u pripremi projektne prijave, koja je rezultirala ugovaranjem i pokretanjem projekta RUKe. Zatim je voditelj projekta Ostojčić održao detaljniju prezentaciju projekta, predstavivši zahtjeve za nabavu u sklopu projekta, plan zahtjeva za nadoknadom sredstava, projektne aktivnosti i uloge svakog od projektnih partnera.

Projektni tim je donio zaključak da će se početna konferencija projekta RUKe održati u Multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice Franjo Marković u Križevcima u petak, 9. rujna 2022. godine s početkom u 10:00 sati.

Projekt „RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram)“ sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izložena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Zaklade „Volim Križevce“ i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Vrijednost projekta je 419.206,80 HRK odobrenih iz operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu poziva „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u ukupnom iznosu od 356.325,78 HRK.

Stajališta izložena u ovom priopćenju isključiva su odgovornost Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce” i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva partnera.