U pripremi 4. humanitarni buvljak Zaklade ‘Volim Križevce’ – donirajte i vi!

Zaklada za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce“ organizira 4. humanitarni buvljak s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za dodjelu 20 učeničkih i studentskih stipendija mladima Križevaca u školskoj i akademskoj godini 2022./2023.

Dobrodošle donacije materijalnih stvari koje su u dobrom stanju i iskoristive, kao što su knjige, stripovi, CD-ovi, DVD-ovi, gramofonske ploče, slike, igračke i slično. Za predaju donacija zainteresirani se mogu obratiti na broj mobitela 095 911 5457 svaki dan iza 16 sati, zaključno sa srijedom 14. rujna, nakon čega slijedi sortiranje i priprema artikala za festivalski vikend.

– Nakon dva uspješna buvljaka tijekom 2021. i jednim koji se održao proljetos, nastavljamo s ovom našom akcijom dobrote i korisnosti. Pozivamo sugrađane da nam se pridruže, sigurno će pronaći nešto što ih zanima i ujedno podržati naš trud za osiguravanjem novih stipendija za mlade Križevaca, istaknula je predsjednica zakladne uprave Ivana Dubravec.

4. izdanje humanitarnog buvljaka Zaklade „Volim Križevce“ upriličuje se u sklopu 18. Culture Shock Festivala u suradnji s križevačkom Udrugom P.O.I.N.T., a održat će se u nedjelju, 18. rujna 2022. godine na Nemčićevom trgu s početkom u 9 sati. Pod već dobro poznatim sloganom “I stara stvar može naći novog vlasnika” iz Zaklade pozivaju sugrađanke i sugrađane da iskoriste još jednu priliku za podršku stipendiranju mladih Križevaca.

Posjetitelje buvljaka očekuju razne stvari – igračke, knjige, nakit i druge kućne potrepštine koje će biti razvrstane prema minimalnoj preporučenoj donaciji. Posjetitelji će moći, za svaku pojedinu stvar, donirati unaprijed određenu minimalnu donaciju ili više ukoliko žele i na taj će način dati svoj doprinos ovom humanitarnom cilju.