DSC_3178_RUKe_2_sastanak_projektni_tim
DSC_3183_RUKe_2_sastanak_projektni_tim
DSC_3181_RUKe_2_sastanak_projektni_tim
DSC_3178_RUKe_2_sastanak_projektni_tim
DSC_3183_RUKe_2_sastanak_projektni_tim
DSC_3181_RUKe_2_sastanak_projektni_tim

Održan 2. koordinacijski sastanak projektnog tima RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram)

U petak, 25. studenog 2022. u sjedištu Zaklade u Kozmološkom centru u Križevcima održan je 2. koordinacijski sastanak projektnog tima EU projekta „RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram)”. Na sastanku su ispred korisnika projekta sudjelovali upravitelj Zaklade Hrvoje Belani i voditelj projekta RUKe Nikola Ostojčić.

Ispred projektnih partnera sudjelovali su Danijela Bočkaj, voditeljica iz Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak”, Željka Šunjić, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Križevci, Ana-Maria Rešetar također iz POU Križevci, stručna suradnica na projektu RUKe, Andrej Dundović iz Udruge P.O.I.N.T. i Ratko Matić iz Astronomskog društva Perzeidi.

Tom prilikom su upravitelj Belani i voditelj projekta Ostojčić dali pregled dosadašnjih projektnih aktivnosti i status zahtjeva za nadoknadom sredstava. Također su predstavili prijedlog nadolazećih projektnih aktivnosti, koje će se odvijati u skladu s terminskim planom i mogućnostima korisnika.

Projektni tim je ujedno je komentirao neposredno održane predavanje i radionicu o tapeciranju rabljenog namještaja i potecijal za pokretanje aktivnosti društvenog poduzetništva po završetku ovog EU projekta.

Projekt „RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram)“ sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izložena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Zaklade „Volim Križevce“ i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Vrijednost projekta je 419.206,80 HRK odobrenih iz operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu poziva „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u ukupnom iznosu od 356.325,78 HRK.

Stajališta izložena u ovom priopćenju isključiva su odgovornost Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce” i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva partnera.