sastanak 1 RUKe 2023-08-21
sastanak 3 RUKe 2023-08-21
sastank 2 RUKe 2023-08-21
sastanak 1 RUKe 2023-08-21
sastanak 3 RUKe 2023-08-21
sastank 2 RUKe 2023-08-21

Održan 4. koordinacijski sastanak projektnog tima RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram)

U ponedjeljak, 21. kolovoza 2023. u sjedištu Zaklade u Kozmološkom centru u Križevcima održan je 4. koordinacijski sastanak projektnog tima EU projekta „RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram)”. Na sastanku je ispred korisnika projekta sudjelovao voditelj projekta RUKe Nikola Ostojčić.

Ispred projektnih partnera sudjelovali su Danijela Bočkaj, zaposlenica Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak”, Željka Šunjić, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Križevci, Ana-Maria Rešetar također iz POU Križevci, stručna suradnica na projektu RUKe, Ana Marjanović, zaposlenica Udruge P.O.I.N.T. na projektu SPARK i Andrej Dundović iz Astronomskog društva Perzeidi.

Tom je prilikom voditelj projekta Ostojčić dao pregled dosadašnjih projektnih aktivnosti i status zahtjeva za nadoknadom sredstava. Također su predstavili prijedlog nadolazećih projektnih aktivnosti, koje će se odvijati u skladu s terminskim planom i mogućnostima korisnika.

Projekt „RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram)“ sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izložena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Zaklade „Volim Križevce“ i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Vrijednost projekta je 419.206,80 HRK odobrenih iz operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu poziva „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u ukupnom iznosu od 356.325,78 HRK.

Stajališta izložena u ovom priopćenju isključiva su odgovornost Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce” i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva partnera.